“2. Relax vikend samo za tvoju dušu” 14, 15. i 16.09.2018.g.

Ovo je samo za TEBE, koja želiš da nahraniš svoju DUŠU, da osetiš zaista uskladjenost uma, tela, emocija i duše, i doživiš resetovanje, daleko od svih, daleko od gradske gužve, telefona, jurnjave, obaveza, mejlova…
Ako si željna neobičnih avantura, novih saznanja, učenja, istraživanja, drugačijih ukusa, tišine, MIRA i opuštanja, i da se upoznaš sa čarima Božanstvene lakoće postojanja, joge i meditacije u prirodi, onda je ovaj vikend resetovanja pravi izbor za tebe!
Pokloni sebi resetvanje u prirodi, a možeš i svojoj prijateljici (ona će se obradovati od srca), da zajedno pokrenemo Božanstvenu životnu Energiju za sebe, i ljude oko nas koje volimo. Ako imaš hobi, a nemaš vremena za to, ili nemaš hobi a želiš da radiš ono što voliš i što tvoje srce želi, takodje si dobro došla u ovu avanturu. Zajedno ćemo spremati razne salate, napitke, čajeve (igraćemo se sa voćem i povrćem), šetati, raditi jogu, meditirati, disati, maštati i kreirati novu realnost.

KREĆEŠ SA NAMA u ovu magičnu avanturu od 2 dana na planini?

Ako je tvoj odgovor DA, izvoli i prijjavi se ODMAH jer je broj mesta vrlo ograničen, zbog smeštajnog kapaciteta kuće. Do 5.09.2018.g. možeš iskoristiti i promo paket.

Prijavi se  !

Kako ti se čini ideja da 2 dana radiš samo ono što voliš, i što hrani tvoje srce i dušu?
Kako ti se čini da 2 dana budeš bez sata, telefona, kompa, trke, jurnjave i da naučiš neke tehnike disanja, jogu, meditaciju, da osetiš nove ukuse hrane, šetaš, fotografišeš, stekneš nova prijateljstva i iskustva, i napuniš svoje baterije 100%?
Ja jedva čekam! A ti?

PROGRAM SADRŽI SLEDEĆE AKTIVNOSTI :
* Različite vežbe iz programa BOŽANSTVENA LAKOĆA POSTOJANJA
* Malo piskaranja, crtaja i bojenja
* Konkretne tehnike za pokretanje punog potencijala ljubavi
Lekoviti Energetski tretman pojedinačni i čitanje iz Morfičkog polja
* Individualne konsultacije samnom
* 3 časa joge (nije obavezno iskustvo prethodno)
* Vezbe disanja
* Šetnje po okolnim livadama i šumama
* BLAGA DETOKSIKACIJA – spremanje smutija, sokova, salata slanih i slatkih, čajeva i istraživanje novih ukusa (a možeš i spremiti klasičnu hranu, ako želiš) – VAŽNO sve što spremamo je jednostavno i jako kratko traje
* IGRANJE kao najvažniji deo (lopta, bagminton, lastiš…i sve što želiš)
* vreme za TVOJ HOBI, šta god to bilo
* Rano ustajanje (dogovaramo se na licu mesta kada)
* SMEH, ŠALE I LAKOĆA kao obavezni deo jer je poenta JEDNOSTAVNOST

SMEŠTAj je u kući vikendici na Divčibarama, smeštajnog kapaciteta za 7 osoba.

Prevoz je u sopstvenoj režiji, a sve učesnice će biti spojene u viber grupu, gde slede dalji dogovori.
Voće i povrće kao i dodatke OBEZBEDJUJU ORGANIZATORI.
U koliko želiš još neko posebno voće, povrće, semenke, orašasto i suvo voće, kao i eventualno hlebove posebne, možeš poneti. Ako si gurman, što je skroz ok, možeš poneti šta želiš.

Program vodi Katarina Bogosavljević iz Valjeva u saradnji sa Slavicom Djurdjević, koja je po profesiji učiteljica u osnovnoj školi u Valjevu i instruktor Joge.
Katarina je pokretač Božanstvene Energije života i autor programa BOŽANSTVENA LAKOĆA POSTOJANJA, životni trener, life coach, Coach za čitanje iz Morfičkog polja, Trener po platformi Budjenje Božanstvene žene, Reiki terapeut, majstor i učitelj Kundalini i Dijamantski Reiki.

Učešće u ovom jedinstvenom programu je 9.900,00 dinara po osobi (bez prevoza)
Iskoristi promo paket do 5.09.2018.g. po ceni od 8.900,00 dinara.

Prijavu možeš poslati na [email protected]
Sva dodatna pitanja putem telefona + 381 65 246 2700

www.katarinabogosavljevic.com

Prijavi se  !