Božanstveni skup inspiracije i kreacije ljubavi-Valjevo 23.11.2018.

“Božanstveni skup inspiracije i kreacije ljubavi” – Valjevo, 23.11.2018.g. 17,00h-20,00h

*Imaš strah?
*Ne znaš šta?
*Ne znaš ni kako?
ili … Ne znaš ni zašto bi izašla iz svoje sigurne zone, i upustila se u nepoznatu avanturu?
*Želiš više od života?
*Želiš slobodu, lakoću, radost, ljubav, Energiju?
Ako ti je nešto u srcu i telu zaigralo sada, dok si ovo čitala, onda si dobro došla ove večeri. Onda je ovaj Božanstveni skup, mesto gde ćeš pronaći baš ono što ti je potrebno sada.
Na ovom skupu osetićeš moć Božanstvene Energije u krugu žena. Dobićeš inspiraciju i otkriti sopstvenu motivaciju , od 3 magične žene, tako slične a opet potpuno drugačije. Otkrićeš svoje skrivene resurse, spoznati ono čuveno šta, kako, zašto i osetiti lakoću slobode i svog sopstvenog bića. Imaćeš priliku da razmeniš svoje iskustvo sa drugima, uz šoljicu kafe, da naučiš neke korisne i lako primenljive tehnikice i pokreneš se u pravcu kuda tvoje srce želi.
Želim da ti prenesem jednu važnu poruku. Moja dva gosta ove večeri će takodje biti, i tebi “vetar u jedra”, da zaploviš svojim morem i putem svoje slobode, ljubavi, radosti i lakoće života. Moji dragi gosti su Snežana Petrović i Jelisaveta Pajčić. Evo ukratko o ovim divnim Božanstvenim ženama.
O Snežani…
“Moje ime je Snezana Petrovic. Ja sam strastveni kolekcionar svakodnevnih radosti zivota.Po struci dipl. pravnik, zaljubljena u jednog Milana, u zivot, u ljubav, u smeh, reku Drinu, more, putovanja i jos puno toga. Moja motivacija su moja deca, Konstantin i Jelisaveta, njihov bezbrizni osmeh i najsladji zagrljaj sa kojim pocinjemo svaki dan. Verujem u “Green”, verujem da postoje dobri ljudi, verujem u svoje snove i verujem da svako u svom zivotu moze koliko hoce. Uvek biram izazov, akciju, prepuštanje, a izgovor ostavljam za neki drugi život.
O Jelisaveti…
“Jelisaveta Pajičić je praktičar Rekonekcije i Rekonektivnog isceljivanja, kao i Majstor Učitelj više različitih Reiki stilova. 2009-te godine nakon 18 godina provedenih u javnom sektoru, profesiju programera menja i svoj višegodišnji hobi i rad na sebi pretvara u profesionalni rad sa klijentima kao energoterapeut. Danas sa puno ljubavi i posvećenosti pomaže svojim kliejntima u njihovom ličnom rastu, razvoju i ostvarivanju.”
Skup je 23.11.2018.g. od 17,00h do 20,00h u Valjevu (mesto održavanja skupa ću objaviti blagovremeno).
Investicija za ovaj Božanstveni skup je 980,00 dinara
Ako si se prepoznala makar u jednom delu ove priče, prijavi se
OVDE!
Više o meni i mom radu možeš pročitati OVDE!
“To be love & light!”
Katarina

 

,