Energija kao ometač, pokretač i izvor zdravlja, prosperiteta i života

Besplatno predavanje “Energija kao ometač, pokretač i izvor zdravlja, prosperiteta i života”

 

Ako si nekada osetila(o) da imaš manjak Energije, osećaš bezrazložan veliki umor, mnogo spavaš ili nemaš kvalitetan san, nekada odjednom osetiš nagli pad raspoloženja i Energije…ili se osećaš stalno iscrpljeno, bezvoljno, ujutru umornije nego uveče, ili jednostavno želiš da čuješ više o ovoj temi i naučiš kako da upravljaš sopstvenom Energijom, onda je ovo predavanje pravi izbor za tebe, u ovim zimskim danima.

Na predavanju ćeš čuti više o Energiji, njenoj ključnoj važnosti za svakodnevni život, za zdravlje, za mentalno, emotivno i duhovno stanje. Imaćeš priliku da čuješ različite aspekte Energije i o vrstama Energije. Ono najvažnije – naučićeš par vrlo jednostavnih tehnika i metoda, koje možeš odmah primenjivati u svakodnevnom životu.

Na samom predavanju ćeš osetiti moć ovih metoda, i iskustveno proći par vežbi. Osetićeš benefit jednostavnosti u životu, i naučiti kako odmah da menjaš svoje stanje.

Posle predavanja, održaću jednu radionicu (za one koji budu želeli da učestvuju) u trajanju od sat vremena, gde ćemo raditi isključivo praktične vežbe i metode. Naučiću te korak po korak kako da se vratiš u sadašnji trenutak, da podigneš svoju Energiju, da se zaštitiš od tudjih Energija i očistiš od istih. Kako da očistiš životni prostor i da lakim koracima koračaš kroz život.

Investicija za radionicu je 900 dinara. Predavanje je besplatno i može prisustvovati svako ko se pronalazi u ovoj priči. Predavanje će se održati u svečanoj sali OŠ “Nada Purić” u Valjevu u petak 14.12.2018.g. do 17 časova do 18 časova. Radionica je od 18h do 19h.

Više informacija na tel. 065 246 2700

Prijavi se!