+381 65 2462700
Radni dani: 08:00 - 22:00 Subota: 08:00 - 18:00 Nedelja: Zatvoreno

Shop

Mesečni planer i naravno kakav, ako ne MAGIČAN. Prvi i jedini ceo koji vidite, je u stvari samo maketa i konstrukcija. Ostali planeri su ispod njega, i oni su kompletni, to je iznenadjenje i totalni hit. Toliko moćan, celovit, inspirativan i jako koristan za lične ciljeve, poslovne, za vašu decu, kolege, za firme male i velike posebno za direktore, šefove, poslovodje a i zaposlene. Prvenstveno za vas koji imate male i velike ciljeve, ili ih nemate još uvek.

 

 

Planer je formata A3 i idealano je da stoji na zidu Vaše kancelarije, sobe, dnevnog boravka, prodavnice… Jer je jako važno da vam je dostupan većinu dana, i vidljiv uvek.
Sada ih možete poručiti, i to za decembar 2018.g, za januar, februar i mart 2019.g

BONUS- u koliko poručite planere za prva 3 meseca (decembar, januar i februar), na poklon od mene dobijate planer za mart mesec. Poručite vaš primerak, pitajte me ako vas zanima još nešto, i on stiže na vašu adresu. Za one koji su iz Valjeva, lično mogu preuzeti, i ko dolazi na Božanstveni skup 23.11.2018.g. može ga i tada preuzeti.

Investicija za jedan mesečni planer je 240,00 dinara

Bonus – 3 poručena planera 720,00 dinara * plus poklon planer za još jedan mesec (mart)

P O R U Č I !

+381 65 246 2700

Knjiga “Moje magične želje i ideje”

“Želje su kreacija srca i duše,ono od  čega se pojavljuju leptirići u stomaku!”

Sve što je ikada nastalo u materijalnom svetu, prvo je bila želja, doletela je ideja i kreator je imao viziju istog. Čuli ste za to, zar ne?

Ova knjiga je takodje nastala posle pisanja želja, onda se pojavila ideja koja je zapisana više puta a kasnije i realizovana. Nastale su knjige, planer i kartice, kao nešto što je meni bilo jako korisno, samo što je tada sve bilo pisano u običnu svesku. Ova knjiga i ceo program je nešto što ostaje Vama, kao i nasledje nekim budućim generacijama, jer su posebne i nose jednu Božanstvenu Energiju. Ona vas zove, šapuće, mami da je uzmete u ruke, pišete, crtate, igrate se i nije joj lako odoleti. A i zašto bi joj odoleli?

Uz ovu knjigu možeš zaplesati ka svojim magičnim željama i idejama.

PORUČI!

Investicija za istu je 963 dinara (pogledaj i posebnu ponudu za ceo set na kraju ove strane)

Tvoj primerak “Moje magične želje i ideje” možeš poručiti  OVDE!

Knjiga “Moji Božanstveni ciljevi i ostvarenja”

 

“Ko u čuda veruje,taj čuda i stvara!”

 

Ova knjiga će ti biti zabavna, kreativna da pišeš, crtaš, bojiš, kreiraš po uputstvu, a možeš i svojim idejama da bojiš svoj život, bojama koje voliš. Vizija cilja i kreiranje istog je važno za uspeh na svakom polju života. Možeš da pišeš svoja ostvarenja i raduješ se svakom blagoslovu u životu, i naučiš svoju ili drugu decu, da i oni pišu i igraju se ovime.

Uz ovu knjigu možeš zaplesati ka svojim Božanstvenim ciljevima i ostvarenjima.

PORUČI!

Investicija za istu je 963 dinara (pogledaj i posebnu ponudu za ceo set na kraju ove strane)

Tvoj primerak “Moji Božanstveni ciljevi i ostvarenja” možeš poručiti OVDE

Knjiga “Nasledje ljubavi budućim generacijama”

 

“Životna svrha je ostaviti u nasledje ljubav, nekim budućim generacijama!”

 

Ova knjiga je nešto zaista posebno, jer taj pisani trag ostaje tvojoj i drugoj deci, unucima i generacijama koje dolaze. U njoj će se naći svo tvoje dragoceno iskustvo života, učenje, poruke motivacije, tehnike i metode koje su tebi služile, vrednosti, uverenja i sve ono što će im dati vetar u ledja, da koračaju puni samopouzdanja i ljubavi kroz život. Da ne dužim sada. Sve ćeš pročiti kada budeš držao (la) ovu Božanstvenu knjigu u rukama.

PORUČI!

Investicija za istu je 963 dinara (pogledaj i posebnu ponudu za ceo set na kraju ove strane)

Tvoj primerak “Nasledje ljubavi budućim generacijama” možeš poručiti OVDE!

Mini knjiga “Moj planer vremena”

 

“Tvoje vreme je tvoj život. Život je vredan. Vreme je vredno!”

 

Ako si nekada izgovorio (la) da nemaš vremena, onda je ova knjiga pravi izbor za tebe. Čestitam ti na tome od srca, jer ćeš doživeti neverovatna otkrića i promeniće se i tvoj život. Mini knjiga “Moj planer vremena” kaže “TVOJE VREME JE TVOJ ŽIVOT!” Planiraj kvalitetno svoje vreme, po smernicama iz knjige, i pleši s ljubavlju. U njoj ima i dodatak, koji je iznenadjenje za tebe, i možeš je nositi u torbici ili džepu, ako želiš.

PORUČI!

Investicija za isti je 639 dinara (pogledaj i posebnu ponudu za ceo set na kraju ove strane)

Tvoj primerak “Moj planer vremena” možeš poručiti OVDE!

Kartice u drvenoj kutijici “Božanstvena inspiracija svaki dan”

BOŽANSTVENA INSPIRACIJA SVAKI DAN su magične kartice, sa porukama koje te zovu, vode, plešu i čine čuda. One mogu biti odgovor na tvoje dileme, pitanja, vodič za dan, situaciju, dobar san ili sjajno jutro. Kutijica drvena sadrži 33 predivne cvet kartice, i jedna dodatak kako ih koristiti (mada verujem da TI to već znaš, osećaš u svom srcu, čuješ…)

PORUČI!

Investicija za kartice je 1123 dinara (pogledaj i posebnu ponudu za ceo set na kraju ove strane)

Tvoju magičnu kutijiu sa karticama možeš poručiti OVDE!

B o n u s i !

 

Uz svaku knjigu, planer, kartice ili komplet, ja TEBI darujem poklončiće, koji su odabrani samo za tebe, lično. Svaka knjiga, planer i kartice, kao i pokloni su Energitizovani i kodirani Božanstvenim Energijama Univerzuma,  Ako želiš nekome da pokloniš, potrebno je da naglasiš da je za poklon, i samo napiši ime osobe.

Čestitam ti na odluci da sebi pokloniš nešto posebno, što ostavlja trag u budućnosti a živi u tvojoj sadašnjosti. Čestitam ti i ako se odlučiš da pokloniš nekome nešto od ovoga, koga voliš, i za njega želiš originalni poklon, za sva vremena.

Investicija za:

 

Mini knjigu “Moj planer vremena” je 639 dinara PORUČI!

Knjigu “Moje magične želje i ideje” je 963 dinara PORUČI!

Knjigu “Moji Božanstveni ciljevi i ostvarenja” je 963 dinara PORUČI!

Knjigu “Nasledje ljubavi budućim generacijama” je 963 dinara PORUČI!

Kutijicu i 33 kartice “Božanstvena inspiracija svaki dan” je 1123 dinara PORUČI!

Za CEO KOMPLET investicija ukupna je 4.651 dinar (Ti investiraš samo 3.963 dinara) što znači da planer vremena dobijaš na poklon i više od toga. Uz ceo komplet BONUS – dobijaš više poklončića i idividualnu konsultaciju samnom u trajanju od 30 minuta.

PORUČI KOMPLET!